Çocuk Gelişimi Programının Geleneksel Oyuncak Sergisi

Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programının altıncısını düzenlediği “Oyuncak Sergisi” Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet YILDIRIM ve Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali TABUR’un katılımıyla 02.05.2019’da Eğitim Fakültesi binasının giriş katında açıldı.

Prof. Dr. Mehmet Ali TABUR, açılış konuşmasında “öğrencilerimizin teorik eğitimlerinin pratiğe yansıması olan bu güzel oyuncakların yapımında ve sergilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Sergilenen oyuncakların okullarda okuyan öğrencilere gönderilmesinin de sergiye ayrı bir anlam kattığını söyledi.”

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet YILDIRIM konuşmasında “düzenlenen bu tarz etkinlikleri her zaman desteklemeye açık olduklarını ve oyuncakları sahiplerine güvenle ulaştıracaklarını söyledi.”

Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Yasemin Tarcan da “Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri 1. Sınıf Okul Öncesi Eğitiminde Araç Geliştirme ve Öğretim Teknikleri ve 2. Sınıf Eğitimde Araç Gereç Geliştirme dersleri kapsamında, Okul öncesi 3-6 yaş çocuklarına yönelik materyaller ve oyuncaklarla ilgili bilgi, beceri ve deneyim kazanmaktadırlar. Bu ders kapsamında hazırlamış oldukları materyaller ve eğitici oyuncak sergimiz 2 Mayıs tarihinde gerçekleştirilmiş olup sergi sonrasında yapılan oyuncakların İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği çerçevesinde ihtiyacı olan okul öncesi eğitim kurumlarına ulaştırılması planlanmıştır” dedi.

Yayın Tarihi: 02/05/2019
İdari Personel