Yaşlı Bakımı Teknikerliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını etkinliği gerçekleşti

S.D.Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı tarafından düzenlenen “Yaşlı Bakımı Teknikerliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını” isimli söyleşi programımız, 11.10.2024 Cuma günü 14:00-16:00 saatleri arasında Hafız İbrahim Demiralay Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. YBT Dayanışma Derneği Başkanı Veli Can Karaoğlan, YBT Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Kaplan, YBT Dayanışma Derneği Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Bal, YBT Dayanışma Derneği Dernek Saymanı Mehmet Seyyid Korkut ile YBT Dayanışma Derneği Dernek Sekreteri Aslı Bakır konuşmalarını gerçekleştirdi. Mesleğin önemi ve gençlerin bu alanda nasıl daha etkin olabilecekleri üzerine de görüşler paylaşıldı.

Gün boyu devam eden etkinlik çerçevesinde, Isparta Özel Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Alperen Sözen, Isparta Özel Huzur Engellilere Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü İlke Korkmaz, Isparta Özel Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Eda Nur Başaranlar ve kurum sakinleri kıymetli büyüklerimize, YBT Dayanışma Derneği Başkanı Veli Can Karaoğlan ile tüm dernek üyelerine, okulumuz Müdürü Doç. Dr. Ümit Kara, okulumuz Müd. Yard. Şakir Diyar Pekgöz, okulumuz Müd. Yard. Gamze Toprak Yüce, okulumuz Yüksek Okul Sekreteri Mustafa Kahya başta olmak üzere Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Senem Söyleyici Öcal, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkan Yrd. Öğr. Gör. Sevilay Kılınçkaya, Öğr. Gör. İsmail Caner Yavuz, okulumuz tüm akademik ve idari personeline ve okulumuz Yaşlı Bakım Programı 1. Sınıf ve 2. Sınıf öğrencilerimizin destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 12/10/2024