Yaşlı Bakım Merkezi Sakinleri ve Yaşlı Bakım Öğrencileri ile Kuşaklararası İletişim” etkinliği gerçekleşti

S.D.Ü. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakım Programı tarafından düzenlenen “Yaşlı Bakım Merkezi Sakinleri ve Yaşlı Bakım Öğrencileri ile Kuşaklararası İletişim” etkinliğimiz, 11.10.2024 Cuma günü 10:00-12:00 saatleri arasında Hafız İbrahim Demiralay Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe Isparta Özel Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Sayın Alperen Sözen, Isparta Özel Huzur Engellilere Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Sayın İlke Korkmaz ve kurum sakinleri kıymetli büyüklerimiz konuk oldu. Etkinlikte, Isparta Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Ümit Kara, Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Senem Söyleyici Öcal, YBT Dayanışma Derneği Başkanı Veli Can Karaoğlan, Isparta Özel Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Eda Nur Başaranlar ve Yaşlı Bakım Programı öğrencileri Şekure Sude Meydan ve Fulya Karaaslan konuşmacı olarak katıldı.

Etkinliğin ilk bölümünde, yaşlı bireylerle gençler arasındaki iletişimin önemi ve kuşaklar arası etkileşimin nasıl güçlendirilebileceği üzerine deneyimler paylaşıldı. Katılımcılar, yaşlıların sosyal yaşantısına katkı sağlama ve gençlerin bu süreçten nasıl faydalanabilecekleri konusunda çeşitli önerilerde bulundu.

Etkinliğin ikinci bölümünde Yaşlılar günü paralelinde yaşlı bakım programı öğrencileri tarafından Isparta Özel Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi ve Isparta Özel Huzur Engellilere Bakım Merkezi yönetimin ilgi ve desteği ile etkinliğe katılım sağlayan yaşlı bireylerimize okulumuzun tanıtımı yapıldıktan sonra genç kuşak ve ileri yaş kuşağının etkileşimi için okul bahçesinde devam eden programda keyifli dakikalar yaşandı. 

Yayın Tarihi: 12/10/2024
Okunma Sayısı: 22