16 Aralık 2018 Pazar

MERKEZİ YERLEŞTİRME YATAY GEÇİŞ İLE KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

11 Eylül 2018 Salı 08:37 tarihinde eklendi | 353 defa okundu

Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun tüm programlarına  yerleşen öğrencilerimiz den resmi yada tam teşekküllü hastanelerden HEYET RAPORU almaları gerekmektedir.

İlk ve Acil Yardım önlisans programına kayıt yaptıracak öğrencilerin, devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, “Sürücü Belgesi Almaya Engel Olmayan Bir Beden Yapısı Ve Ruh Sağlığına Sahip Olduklarını Belgeleyen Rapor” almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.), program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

YÖNERGELER