22 Kasım 2017 Çarşamba

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YÜKSEKOKULUMUZA KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN DİKKATİNE

13 Temmuz 2015 Pazartesi 09:00 tarihinde eklendi | 6954 defa okundu

2017YGS/LYS SONUÇLARINA GÖRE KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN KAYIT YERLERİ VE İŞLEMLERİ

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
2) İkinci Öğretimi kazanan Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerinin yatırıldığını gösteren banka dekontu, (Öğrenim ücretlerini bulunduğunuz yerdeki herhangi bir Halk Bankası veya Ziraat Bankası şubesine ya da Isparta ilindeki Halk Bankası ve Ziraat Bankası şubelerine 11 Ağustos - 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Öğrenci Numaranızı banka görevlisine bildirmek suretiyle yatırabilirsiniz).
Öğrenim ücreti yatırılırken kurumsal tahsilât sistemi kullanılacağından dolayı Yurt İçindeki Tüm Şubelerden havale masrafı talep edilmeyecektir.

HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME

Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı Bulunduğu İl Plaka Kodu (:32 yazılacak)--->SDÜ--->Öğrenci No girerek Öğrenim Ücretinizi yatırabilirsiniz.

2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖĞRENİM ÜCRETLERİ (Yeni Kayıt Yaptıracak 1.Öğretim Öğrencileri Ücret Ödemeyecektir.) (Bakanlar Kurulunun 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında cari hizmet maliyetlerine öğrenci katkısı ve öğrenim ücretlerine dair kararı henüz açıklanmadığı için kayıt sırasında 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenim ücretleri tahsil edilecek olup, ilgili karar açıklandığında her hangi bir fark olması durumunda bahar yarıyılında mahsup edilecektir.)

3) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

4) ÖSYS ile bir yükseköğretim programına yerleşen yükümlülerin askerlik durumları, üniversitemiz tarafından http://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinden sorgulanacaktır. Adayların askerlikle ilgili sorunları için askerlik şubelerine, kredi konusunda ayrıntılı bilgi için  Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.

5) Yüksekokulumuza kayıt yaptıracak İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri hariç diğer programlarımızdaki öğrencilerin tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu almaları gerekmektedir.  İlk ve Acil YardımProgramına kayıt yaptıracak öğrenciler heyet raporlarını Tıp Fakülteleri Hastanelerinden veya tam teşekküllü resmi hastanelerden alacaklardır(ÖZEL HASTANELERDEN ALINACAK HEYET RAPORLARI GEÇERSİZDİR.) Alacakları bu raporda boy ve kilosunu gösterir ayrıca ambulans kullanmasında sakınca olmadığına dair ibarelerin belirtilmesi (2017 ÖSYS Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi Kılavuzu 233. madde) gerekmektedir.
NOT: HEYET RAPORU KAYIT TARİHLERİ ÖNCESİNDE ALINABİLMEKTEDİR.

SADECE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMINA KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLER E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT YAPABİLECEKLER HEYET RAPORU ALMALARINA GEREK YOKTUR.

E-DEVLET ÜZERİNDEN ELEKTRONİK KAYIT e-Devlet resmi adresi olan https://www.turkiye.gov.tr/ adresine giriş yaparak e-Hizmetler bölümü altında yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı' başlığı altındaki bölümde Üniversite E-Kayıt seçeneğini seçerek karşınıza gelen ekran üzerindeki adımlar geçilerek e-kayıt işlemini gerçekleştirilebilirsiniz. e-Devlet üzerinden elektronik kayıtlar 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Kaydını e-Devlet üzerinden yaptıran adayların aşağıda ifade edilen “Kayıt İçin Gerekli Belgeleri” en geç 29 Eylül 2017 tarihine kadar kayıt yaptırdıkları okulun öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

KAYIT TARİHLERİ VE KAYIT YERİ ADRESİ:

Yüksekokulumuza yerleştirilen adaylar 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında kayıt işlemlerini yaptırabileceklerdir.

Adres: Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Doğu Yerleşkesi Eğitim Fak.alt katı Çünür/ISPARTA