19 Nisan 2018 Perşembe

ULUSAL YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

27 Mart 2018 Salı 15:13 tarihinde eklendi | 61 defa okundu

Yaşlılar Haftası kapsamında Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerinin kültürel ve sosyal gelişimlerinin arttırılması ve mesleklerinin önemini kavramaları amacıyla Uluborlu Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Yaşlı Bakımı Program Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Emel DEMİRBAĞ, Öğr. Gör. Sevim ÖÇAL ve Öğr. Gör. Sevilay TULUM önderliğinde ve Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Semih DOĞRUKOL ve Öğr. Gör. Veli ÖZKURT’un katılımıyla gerçekleşen ziyarette öğrenciler huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek Yaşlılar Haftası’nı kutladılar. Huzurevi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi. Ayrıca ziyaret esnasında Merkez Müdürü Selim SÖNMEZ öğrencilere kurumu tanıtarak, Yaşlı Bakıcılığı mesleği ile ilgili bilgi aktardı.